Är du kund och vill bli referent? Hör av dig så du får del av våra generösa erbjudanden till våra referenter.

Så här skriver några av våra nöjda kunder:

Åsa Jansson

Åsa Jansson

Under sommaren använder jag Spraybar Skogssalva från Skogsapoteket ca två gånger i veckan på mina hästar. Det hjälper mig hålla hästen fri från styngflugans ägg samt övriga problem efter fästingar och många andra flygfän. På min svarta hingst, Björnebos Callos MY16, syns styngflugeäggen tydligt men lossnar så fort jag börjar med Skogssalvan.
Vi är jättenöjda!

Åsa Jansson, Björnebos Cobbar, Söderköping

Marianne Dahl

Marianne Dahl

Ringblomssalvan är helt fantastisk. Min torra o ibland flagande hud runt näsvingarna o det veck som bildas när vi ler är nu borta.
Det bästa är att även min hals blivit så fin. Jag har fått tillbaka den hals jag hade tidigare då den blivit mycket slätare.
Skillnaden är stor, och jag smörjer varje kväll och tar rikligt med salva.
Jag är så otroligt glad att jag hittade er salva. Det var egentligen bara tur då jag en kväll letade på nätet efter hudcremer med fint innehåll.
Jag vill inte använda nåt annat än naturliga ingredienser. Jag har aldrig tidigare använt en produkt som så påtagligt förbättrat min hud. Jag vet att det låter otroligt, men salvan har gjort underverk och den påverkar min livskvalitet.

Marianne Dahl, Bromma

Nils-Olof Nilsson

Nils-Olof Nilsson

Våran hund gjorde illa trampdynan och vi fick råd från veterinär att använda HONUNGSSALVA innan vi lade om såret. Veterinären trodde det skulle läka på ca 2 veckor men det tog inte ens vecka med er HONUNGSSALVA.

Min fru fick en “finne” på halsen som gjorde ont och var svullen. Smörjde med HONUNGSSALVAN 2 kvällar sen gjorde den inte ont och var inte svullen. Helt fantastisk salva.

Jag själv hade rivit bort en bit av nagelbandet och blev svullen och fick ont. Jag smörjde med HONUNGSSALVAN och satte på ett plåster över natten. På morgonen var det mycket bättre.

Nils-Olof Olofsson, Häggenås

Anne-Dirksen

Anne-Dirksen

“Efter att jag hade köpt mina höns visade sig att de hade löss. Jag fick tips om Skogsapotekets produkter och behandlade mina höns med SKOGSSALVAN samtidigt som jag klippte bort fjädrarna med lusbon på. Lössen försvann.

Några år senare hittar jag löss igen och då provar jag först att behandla med något annat medel som jag hade hemma, men lössen var kvar även om det hade minskat. Så jag körde en behandling med SKOGSSALVAN igen och nu är de helt borta igen såklart. Skönt med ett medel som är smidigt att använda och är naturligt och effektivt.

Tycker dock inte sprayen var så behändig och det hålet i pipflaskan kletade igen. Så senaste omgången köpte jag REFILL-varianten och drog upp det i en spruta. Lätt att lägga på huden på hönan direkt och smidigt att göra rent efteråt!

Köpte även BLADMASSAN att lägga i redena för att förlänga effekten av SKOGSSALVAN och förhoppningsvis hålla lössen borta en längre tid!”
Anne Dirksen, Sjuntorp

Pia Keppel

Pia Keppel

”Min Pyrennerhund Anouk har sedan flera år tillbaka haft återkommande besvär med eksem och klåda ffa i ljumsken! Fick då många gånger söker upp en veterinär med henne och gång på gång antibiotika salvor och kortison tills jag provade FÖRSVINN EXTRA. Det tar bort klådan och dämpar eksemet inom kort när det blommar upp igen som till exempel efter löpningen! Missfärgningen i den ljusa pälsen som uppstår pga tjäran stör varken mig eller hunden ? Hon kommer redan frivilligt till mig när jag kommer med flaskan och hon känner lukten … hon vet att det dämpar klådan direkt! Tack för en underbar produkt! .”
Pia Keppel, Kristdala

Inger Tillberg

Inger Tillberg

”Jag fick av min hundkompis Eva kännedom om Skogsapoteket för några år sedan. Sedan dess får våra hundar enbart levergodis från Skogsapoteket. Det är omåttligt populärt och när leveransen har hamnat i brevlådan sniffar sig Sigge dit och sätter sig tills vi hämtar det. Det känns bra att ge sin hund naturgodis utan tillsatser.”
Inger Tillberg, Ekerö

Theresia Lückner

Theresia Lückner

”Jag har eksem sen 18 år tillbaka på mina händer pga av mitt yrke som frisör, nu har jag använt eran honungssalva sen 1 år tillbaka och sen 3 månader tillbaka har jag helt slutat att använda cortison.”
Theresia Lückner – Stenungssund

Tina Sjöholm

Tina Sjöholm

”Efter några dagar med SOLBRÄNDSALVAN är såren borta – lycklig matte och nöjd ghäst 🙂 ”
Tina Sjöholm -Hällefors

Elisabeth Perttu

Elisabeth Perttu

”Jag använder SOLBRÄNDSALVAN som jag tycker är riktigt bra, som många andra av Skogsapotekets salvor. 
Eftersom den har en aning klistrig konsistens så testade jag den även på min häst, som bränner sig lätt om mulen. 
Hon exponeras för solljus hela dagarna och behöver en salva som sitter kvar, är naturlig – då jag inte gillar syntetiska produkter, och som verkligen fungerar! Den gav ett riktigt bra resultat då hennes mule för första gången inte blev solbränd. Absolut det bästa jag har prövat!!! ”
Elisabeth Perttu – Tärendö

Helene Olofsson

Helene Olofsson

Gröna Ren&Len är toppen för min hud.
Den peelar och mjukgör huden fantastiskt och den är väldigt dryg också

Helene Olofsson, Häggenås

Lena Lidström

Lena Lidström

Min Svenska Lapphund Warga, har ett favoritgodis. Det är Skogsapotekets LEVERGODIS, utan tvekan! Vi har provat många olika varianter på belöningsgodis, men inget är så uppskattat som detta. Har matte det i fickan sticker jag aldrig iväg på egna äventyr! Stort plus i kanten att det är fritt från tillsatser.
Lena Lidström, Järle

Lena Olsson

Lena Olsson

Jag köpte SKOGSSALVAN i sprayflaska i våras och har använt på min hund, det bästa jag gjort!
Några fästingar har han haft, men det här medlet känns fantastiskt.
Vi är ute mycket i skog o mark, jag använder både TJÄRSALVA och TASSALVA, trampdynorna är så mjuka o fina och han njuter av att bli insmord.
Jag vill använda naturliga produkter, Skogsapoteket har blivit ett givet val för mig och jag kommer pröva fler produkter.

Jag gav en flaska SKOGSSALVA till en granngård med höns, de gav dem för att slippa loppor, och det funkade utmärkt.
Lena Olsson och Lippo, Stenkullen

Jonny Svanberg

Jonny Svanberg

Vill passa på att tacka för ÄLGGRÄS blomster, de fungerar alldeles utmärkt väl, det gav snabb effekt och det var så skönt att min Tonydog, kunde sova ordentligt och att han blev extra
”odrägligt” lekfull och Buspigg när vi går RevirRundan.

Jonny Svanberg, Alfta

Eva Ramner

Eva Ramner

Tycker väldigt bra om GRÖNA REN & LEN för den är så ”finscrubbig” och huden blir så mjuk.

Eva Ramner Nättraby

Anette Forss

Anette Forss

Skulle vilja berätta att jag kommit i kontakt med er GRÖNA HUDSALVA och använt den ca 3 veckor och resultatet har blivit fantastiskt bra på mina händer.
Har länge haft problem med att huden på handflatorna och även fingrarna bildats som blåsor och sedan har huden liksom släppt.
Det innebär både smärtor i händerna och de känns torra när det yttersta hudlagret liksom släpper i stora fält och det blir ju känsligt i den undre huden.
Har varit hos hudläkare och var något form av kontakteksem.
Jag tror själv att bekymret med mina händer är stressrelaterat.
Är så tacksam för er GRÖNA HUDSALVA och får glädjas av mina hela fina händer så länge det hjälper.

Anette Forss Nykil

Ann-Sofie Säljgård Nilsson

Ann-Sofie Säljgård Nilsson

Hej. Vill bara ge högsta betyg till er TASSALVA. Tassen läkte snabbt och septemberjakten för sonen och hans jämte är räddad. Trodde från början det aldrig skulle funka, så vi är supernöjda.

Ann-Sofie Säljgård Nilsson Dala-Järna

Carina Nilsson

Carina Nilsson

Jag har en islandshäst och en ponny som båda drabbades av pälslöss. Jag provade flera olika preparat efter recept från veterinär och vi sanerade stallet, men lössen kom ändå tillbaks. Jag såg hur dyngbaggarna dog ute i hagen, då vi behövde använda så mycket gift, och det kändes inte bra att behandla dem med det gång på gång.

Jag googlade efter olika huskurer mot löss, och det var så jag hittade SKOGSSALVAN.
Hästarna var mycket nyfikna på doften, och verkade tycka om den. Den stillade klådan väldigt snabbt, och efter att ha behandlat dem ihärdigt hela våren, verkar vi äntligen ha blivit av med lössen.

I sommar har jag provat att gnugga på SKOGSSALVA (både den spraybara och den vanliga) på ägg efter styngflugan.
Ett par gånger har alla äggen varit borta dagen efter, och ett par gånger har jag kunnat borsta bort dem, mycket enklare än alla andra metoder vi provat.

Nu prövar jag den på vår hittekatt som kliar sig i öronen. Även katten verkar gilla doften, och låter sig snällt droppas i öronen. Kliandet har minskat betydligt. Så glad och tacksam att jag hittade denna produkt!

Carina Nilsson, Laholm.

Maria Flydén

Maria Flydén

Då båda mina tinkerston har mallanders/sallanders är det viktigt för mig att råda bot på detta. Jag använder mig av SKOGSSALVAN och FÖRSVINN EXTRA. Efter daglig behandling i drygt en vecka är besvären så gott som borta och numera smörjer jag en till två gånger i veckan. Jag är så nöjd att jag hittat produkter som snabbt lindrar och hjälper samt är gjorda av naturliga produkter som dessutom är giftfria.

Maria Flydén – Uddevalla.

Charlotte Berggren

Charlotte Berggren

Jag är så glad att äntligen ha hittat ett naturligt fästingmedel som verkligen fungerar.
SKOGSSALVAN använder jag till mina egna djur; både hundar och katter och höns. SPRAYBAR SKOGSSALVA har jag använt till fåren dagar då det varit mycket knott.
Jag säljer det i min butik (Laggarebo djurfoder) och rekommenderar det till alla som frågar om fästingmedel.
Efter hand har jag tagit in många andra av Skogsapotekets produkter i sortimentet och säljer även i webshopen. Kan varmt rekommenderas.

Charlotte Berggren, Aneby.

Helene Strömqvist

Helene Strömqvist

Alla djur och människor i vår familj använder SKOGSSALVAN. Fantastiskt hur den håller älglus, fästingar, loppor och fotskabb borta. Fick även HONUNGSSALVAN i gåva av en vän och jag är förvånad över hur snabbt sår läker av den. Tack Skogsapoteket för att ni underlättar min vardag tillsammans med djur och natur!!

Helene Strömqvist Sävsjö.

Annalena Blomdahl

Annalena Blomdahl

Använder SKOGSSALVA mot fotskabb på mina hästar! När jag använt starkare preparat
som varken är bra för hästen, mig eller miljön och skabben ändå kommer tillbaka så
kan jag med gott samvete använda SKOGSSALVA istället.

Annalena Blomdahl – Alboga.

Pernilla Salomonsson

Pernilla Salomonsson

Jag har två hästar och massor av fästingar. Är så himla glad att jag hittat ett giftfritt alternativ som hjälper mot fästingarna! Är super nöjd med FÖRSVINN EXTRA som både håller fästingar och andra insekter borta och hjälper till att läka småsår på deras känsliga mular. Vill inte behöva använda gifter, varken för min-, hästarnas-, eller miljöns skull.

Pernilla Salomonsson – Liatorp.

Malin Stridsberg

Malin Stridsberg

Har testat TJÄRSALVAN. 1:a bilden är tagen 16/3 o andra den 16/5. Jag har bara smörjt en gång/dag. Den har funkat superbra mot min psoriasis.
Nu är jag inte lika torr som jag var innan, men det är fortfarande lite klåda kvar, men det har blivit mkt bättre.

Malin Stridsberg – Alvesta

Charlotte Blomfeldt

Charlotte Blomfeldt

Jag har två Ryska Svarta Terriers och rakade den ena på halsen i fredags.
Direkt slog det upp ett ”fukteksem” och fram åkte HONUNGSSALVAN.
Jag har smetat på sedan i lördags. Idag ska jag till veterinären och ge dom rabiesspruta och pass och tänkte att nu gäller det att få hyfs på detta så dom inte tycker att jag inte har ordning på dom.
Lyfte på hennes öra och började badda bort det jag tänkte var HONUNGSSALVAN blandat med var.
Döm om min förvåning! Helt utläkt underifrån på bara två dygn!
Det var ett rätt stort, irriterat och vattnigt eksem, men på två dygn, med krage runt halsen och HONUNGSSALVAN, är det alltså läkt! Ingen irritation, ingenting!
Helt otroligt! Slår Klorhexidin och annat jag provat med råge!
Tipset om HONUNGSSALVAN fick jag från Katarina på Svarta Majas Kennel i Fliseryd, by the way!

Charlotte Blomfeldt – Allerum

Annelie Friberg Svenningsson

Annelie Friberg Svenningsson

“6 mån efter genomgången strålbehandling av mitt bröst så uppkom det en massa ”pliter” på ryggen. Jag provade RINGBLOMSSALVAN under en vecka och det blev fantastiskt bra.”

Annelie Friberg Svenningsson – Göteborg

Franciska Darnell

Franciska Darnell

“Jag är förlamad och rullstolsburen på grund av MS. Då jag sitter hela dagarna, har jag lätt för att drabbas av sittsår. Redan för några år sedan fick jag tips om en HONUNGSSALVA, som gick att beställa från Belgien. Den fick ett långvarigt sittsår att försvinna på några veckor. När min 87-åriga mor, nyligen rev upp ett sår på foten som aldrig ville läka, kom jag ihåg salvan och letade på nätet och hittade Skogsapoteket och beställde en honungssalva åt henne. Såret blev ganska omgående bättre, för att senare läka helt. Hennes distriktssköterska rekommenderar nu alla sina patienter med sår, att köpa HONUNGSSALVA från Skogsapoteket. Numera använder jag honungssalva så fort ett sittsår är i antagande. Dessutom använder jag TASSALVA till hundarna på vintern.
Tack Skogsapoteket för era fantastiska produkter! ”

Franciska Darnell -Ekerö

Lena Lundin Hedberg

Lena Lundin Hedberg

Såg en annons om er GRÖNA HUDSALVA. Jaha…en till tänkte jag, som provat massor men inget har hjälpt. Mina händer har varit som krackelerade. Gav det dock en chans och beställde en burk som ”ramlade” ner i postlådan i fredags. Har nu smort mina händer 3 gånger och jag säger bara WHAO!!!
Len och mjuk som en barnrumpa!!!
Okay, man blir lite ”oljig” om händerna en liten stund efteråt, den doftar inte det godaste men det är det värt! Måtte ni aldrig sluta med denna produkt!!!

Lena Lundin Hedberg, Hofors.

Ingrid Edberg

Ingrid Edberg

Skogsapotekets GRÖNA HUDSALVA – Bästa fot- och handsalvan!

Jag har provat många men ingen kommer ens i närheten av denna
underbart mjukgörande och läkande salva.
Den är helt enkelt beroendeframkallande!

Ingrid Edberg – Söderköping

Catarina Magnusson

Catarina Magnusson

Hej!
Måste säga tack för den bra TJÄRSALVAN som jag fick chans att prova.
Använder den ca en gång om dagen på min psoriasis och de har blivit mycket bättre! Å slarvar jag och hoppar över ett par dagar så blir det genast värre.
När min burk är slut så kommer jag återkomma och köpa en ny
Catarina Magnusson – Tvååker

Isabel Krantz

Isabel Krantz

“Vi hittade Skogsapoteket på nätet och när vi läste om FÖRSVINN mot fästingar tvekade vi inte att beställa direkt. Vi bryr oss om vår älskade hunds hälsa och det är därför som vi inte vill använda kemikalier mot fästingar. Vi har använt Försvinn och vi är så nöjda. Vi var så tacksamma att vi har hittat Skogsapoteket men när vi senare upptäckte på deras hemsida att Försvinn inte fick säljas var vi riktigt, riktigt ledsna. Äntligen så hade vi hittat ett naturligt fästingmedel som fungerade på hunden men som inte får säljas. När jag loggade in i början på våren upptäcker jag att Skogsapoteket nu tagit fram SKOGSSALVAN. Vi kommer alltid att använda Skogssalva så länge det finns att beställa. TACK Skogsapoteket för en fantastisk produkt, hälsar Ludde med mamma och pappa från Södertälje.”
Isabell Krantz – Södertälje

Lars Friberg

Lars Friberg

“Var med och testade ÄLGGRÄS på min halta gamla jakthund. Tror ju inte på sånt här egentligen, men då hältan försvann på nån dag och hunden sedan jagade hela säsongen utan hälta, måste jag erkänna att ÄLGGRÄSET funkar kanon.”
Lars Friberg – Göteborg

Anki Johnsson

Anki Johnsson

“HONUNGSSALVAN är helt fantastisk på sår! Rent magisk! Läker supersnabbt. Har hört mkt om honungssalvan men att den var SÅ bra!” 🙂
Anki Johnsson – Halmstad

Seija Rantala

Seija Rantala

“Har använt MUNSÅRSSALVAN och måste säga att den är jättebra. Bättre än de jag köpt på ”vanliga” apoteket.”
Seija Rantala – Hillared

Anne-Charlotte Hällén

Anne-Charlotte Hällén

“Sommaren 2016 besvärades delar av vår fårbesättning av flugor, vi tog då in djuren och klippte dom. Därefter applicerade vi FÖRSVINN uppe på deras huvuden och längs ryggen. Vi upplevde att djuren inte var besvärade på samma sätt efter behandlingen, och jag upplevde att eftersom vi behandlade en större grupp samtidigt så gav det också en viss positiv effekt mot flugor. ”
Anne-Charlotte Hällén – Tävelsås

Cecilia Hansen

Cecilia Hansen

“Älskar salvan jag fick prova, som skulle hjälpa mot MUNSÅR. Det funkar!!! Under alla mina år med munsår har inget funkat.
Med denna salva stoppar jag munsåren från att ens komma. Jag är så nöjd. ?. Tack!!”
Cecilia Hansen – Växjö

Dorota Roth

Dorota Roth

“Här kommer bild på mig när jag är hos veterinär han fick behandling för öroninflammation och där fick jag information om era produkter för kalkben.
Köpte från er direkt och det funkade toppen. Vi har katter som umgås med höns och kycklingar och vi vill att alla mår bra.”
Dorota Roth – Örebro

Alexandra Hallgren

Alexandra Hallgren

“Våra två hästar va som tokiga i flera dagar. Tog ut veterinären för provtagning osv, men dom hittade ju ingenting! Tillslut hittade vi massvis med älglus i svansroten på bägge hästarna. Jag har verkligen fobi för dessa älglus!! Ställde mig i stallgången och beställde denna FÖRSVINN SPRAY. Efter en dag kom den på posten. På kvällen när jag tog in hästarna kom ja på att man kunde testa vad som hände om man spraya i svansen, ca 2 min så kryllade de utav älglus uppe på rumpan på bägge hästarna! Helt otroligt! Nu är vi i princip helt fria från älglus hemma.”
Alexandra Hallgren – Ödeborg

Evert Ehne

Evert Ehne

“Vi har provat FÖRSVINN ROLLER, men kanske lite svårt att “täcka” huden. Vi har nu beställt FÖRSVINN SPRAY och tror att det fungerar bättre. Rollern provades på Ledhundsjakt i helgen och fungerade alldeles utmärkt, hundföraren full med Älgflugor och jag som domare hade väl någon men absolut inga problem.”
Evert Ehne – Idehult

Gunilla Palusa

Gunilla Palusa

Jag har använt FÖRSVINN med riktigt bra resultat hela sommaren mot fästingar på både min och min väns häst, det är helt enkelt oslagbart! När mitt sto rullade sig på en sten och blev ordentligt svullen och knölig med ett stort sår på vänster skinka var det HONUNGSSALVAN som hjälpte till. Det blev riktigt mjukt, läkte bra. Vännens häst har fått hjälp av salvan vid övre hovranden när en hovböld brast i området. Nu har ju älglopporna kommit så gissa om vi köpt Försvinn spray med ättika i för att duscha på innan uteritten och deovarianten till oss? Självklar har vi det, min häst och jag samt våra vänner är mycket nöjda kunder och efter som jag är Aromaterapeut gillar jag äkta vara och giftfria alternativ. Rekommenderar verkligen deras produkter.”
Gunilla Palusa – Växjö

Carina Nilsson

Carina Nilsson

”Vi började behandla våra 2 bröder med FÖRSVINN i början av maj. Vi applicerar FÖRSVINN med en trasa över hela kroppen på hästarna dagligen. 
Jag förstår det inte själv, men vi har bara tagit 1 fästing på varje häst sen dess. Hästarna går på skogsbete och i vanliga fall plockar vi 3-8 fästingar om dagen sommartid. 
Även jag själv har sluppit de små krypen som jag brukar bli drabbad av.
 Även knott och övriga insektsbett har varit minimalt i sommar.
 Jag rekommenderar verkligen FÖRSVINN.”
Carina Nilsson – Boxholm

Yvonne Söderman

Yvonne Söderman

”Jag och min familj är jättenöjda med era produkter. 
Vi vill inte använda några giftiga alternativ på vår pälskling, så när jag såg detta ville vi genast prova!
 Vi använder både FÖRSVINN HUND & KATT, ROLLER och SPRAY på Boscoe mot fästingar, och det fungerar jättebra, man måste bara ta på lite extra när han har badat.”
Yvonne Söderman – Järfälla

Marina Holland

Marina Holland

“WOW! Inte ett enda styngflugeägg på min hästs ben sedan jag började applicera FÖRSVINN.

Gissa om vi är nöjda?!”
Marina Holland – Stockholm.

Ulrika Egerhall

Ulrika Egerhall

“Försvinna har jag önskat så länge att fästingarna ska göra… Vi rör oss mycket i skog och mark och på tre vuxna hundar plockade jag mellan 50-75 fästingar varje dag under högsäsong. Jag vill inte använda gift, samtidigt som jag inte vill att mina hundar ska få en fästingsjukdom. Som en skänk från ovan blev jag tipsad om FÖRSVINN. Det gör verkligen skäl för sitt namn och fästingarna jag plockar nu är mycket få till antalet, jag kan räkna dem på ena handens fingrar. FÖRSVINN är också något som jag vågar använda på min valp, så nu är både mor och dotter fästingfria.”
Ulrika Egerhall – Anderstorp

Lisa Düring

Lisa Düring

“Under betet har min häst antingen rullat sig på något sätt eller gått emot något saom gett liknande symptom som om man brännt sig på björnloka. Jag kom i kontakt med Cecilia som erbjöd mig prova FÖRSVINN EXTRA och vilka fantastiska produkter Skogsapoteket innehar. På bara några få smörjningar blev utslaget mer än halverat och inom 2 veckor fick vi bort skorpor och var nere på huden. Och då var det ju bara att vänta på att pälsen skall växa ut.

Jag har även smörjt på andra delar där hon blivit insektsbiten och på bara ett dygn har utslagen lagt sig. Jag är otroligt tacksam för att jag kom i kontakt med dessa produkter och skulle rekommendera dem i alla lägen.”
Lisa Düring – Kungsbacka

Linda Fodor

Linda Fodor

“Det som först fick mig att prova Skogsapotekets produkter är dess naturliga innehåll. Naturligt tilltalar mig och känns tryggt. Att jag sedan även på väldigt kort tid fått fantastiska resultat på mina två hästar samt två hundar gör mig mer övertygad om att Skogsapoteket är rätt för oss. Jag har en PRE med vädligt svår mugg och rasp som även sommartid blossar upp pga långt gräs på betet. FÖRSVINN EXTRA och HONUNGSSALVAN hjälper såren att läka samtidigt som flygfän hålls borta, vanligtvis en svår kombination. FÖRSVINN använder jag flitigt på båda hästarna sommartid för att ge dem en behagligare tillvaro fri från de flesta insekter.

Utöver dessa produkter använder jag FÖRSVINN på mina två Chinese crested, som i folkmun heter kinesisk nakenhund. Denna ras är väldigt känslig för alla fästingprodukter som finns på dagens marknad pga dess nakenhet. Många väljer därför att inte skydda sin nakenhund från fästingar. För mig vart FÖRSVINN en skänk från ovan då mina nakisar får gå i stort sett fästingfria hela sommarhalvåret.”
Linda Fodor – Linköping

Kerstin Sundberg

Kerstin Sundberg

“Har använt FÖRSVINN SPRAY till både min hund och till mina höns, fungerar SUVERÄNT!”
Kerstin Sundberg – Sundsvall

Ewa Angantyr – Naturligdressyr.se

Ewa Angantyr – Naturligdressyr.se

“Äntligen något giftfritt som fungerar! Jag använder FÖRSVINN på alla mina djur! Det är en plåga med insekterna på sommaren men med FÖRSVINN kan jag rida ut i skogen och slippa de bitande insekterna. Det hjälper mot fästingar som brukar sätta sig mellan frambenen och på nosarna. Det bästa jag provat! Använder det på katterna som nu slipper fästingar, på hunden likaså. Har till och med använt det på några kycklingar som fått bitande löss och efter en behandling har de försvunnit! HONUNGSSALVAN är helt suverän! Läker småsår med rekordfart vilket är toppen nu i flugtider då såren kan bli större och större. Jag rekommenderar Skogsapotekets produkter till alla som vill ha hjälp som fungerar utan gift!”
Ewa Angantyr – Hörby. Naturligdressyr.se

Anna-Lena Petterssson

Anna-Lena Petterssson

“Kaninen har blivit jättefin där han hade mjälleksemet, som jag tror att det var. Jag har tagit lite FÖRSVINN en gång i veckan och han kliar sig inte och pälsen har nästan vuxit ut. Min svägerska har beställt lite olika medel från er och tagit på en shettis som kliar sig i manen och det har blivit bra. Vi är väldigt nöjda.”
Anna-Lena Petterssson – Älvsered

Ingrid Edberg

Ingrid Edberg

“Efter att ha provat Bravecto, som gav såriga, kliande tassar med varbölder under 4 mån, Exspot och Frontline, med uteblivet resultat och en del andra giftfria preparat utan verkan är jag så glad att äntligen ha hittat FÖRSVINN, som fungerar utmärkt. Helt giftfritt, lätt att applicera, luktar gott – de enda som inte gillar det är fästingarna!”
Ingrid Edberg – Söderköping

Britt-Marie Roos

Britt-Marie Roos

“Muggen min kille hade försvann med en behandling å kompisens häst hade rasp å det va borta efter två behandlingar med FÖRSVINN EXTRA. Ringormen som han åxå hade, på båda sidorna av halsen å ena bogen, försvann på två behandlingar. Tom min fot/ nagelsvamp ser bättre ut! Det är absolut dem bästa preparat jag någonsin använt på min häst. Har tom börjat smörja in lite i manen för att få den mjukare å glansigare.”
Britt-Marie Roos – Norsborg

Susanne Holmberg

Susanne Holmberg

”Eftersom vi alltid rider ute på småvägar och i skogen så har Leroy haft besvär med mängder av älgflugor. Från att ha haft ca tjugo stycken bara i svansen efter en ridtur, har han nu noll med Skogsapotekets FÖRSVINN SPRAY. Vi är supernöjda!”
Susanne Holmberg – Motala

Jessica Mårtensson

Jessica Mårtensson

”Jag och mina hästar på Stall Kärrsjöbacken har använt medlet FÖRSVINN som hjälp i älgflugetider funkar super. Fick nu i sommar ett elakt sår som jag köpte Skogsapotekets FÖRSVINN EXTRA som läkte de galant samt höll flugor borta. Mycket nöjd med mina köp och kommer definitivt återkomma.”
Jessica Mårtensson – Olofström

Elliot Perttu

Elliot Perttu

”Min mamma hjälper mig att smörja benen på mina fåglar så att de inte får kvalster. Och FÖRSVINN
är jätte bra! Mina höns får jätte fina ben! WOW!”
Elliot Perttu – Tärendö

Berth Axelsson

Berth Axelsson

”Sen jag började med FÖRSVINN i våras har Moa sluppit fästingar helt. Det är enkelt och ofarligt att använda, bara att smörja på. Hon slipper även knott och mygg och det funkar även på mig! Med hjälp av Skogsapotekets HUDSALVA fick jag bukt med min nagelsvamp, jag började märka resultat efter 14 dagar.”
Berth Axelsson – Degerhamn

Mattias Borg

Mattias Borg

”Jag fick en flaska FÖRSVINN SPRAY att pröva på mina nötkreatur mot pälsätare och upplevde ett gott resultat. Det försvann på allihop på ett par veckor.”
Mattias Borg – Jät

Caroline Hagenvind

Caroline Hagenvind

”Då hästen visade tecken på skabb provade jag Skogsapotekets FÖRSVINN. Redan efter första smörjningen upplevde jag huden mjukare, efter två veckor var krustorna så gott som borta. Har även använt FÖRSVINN SPRAY för att slippa älgflugorna med gott resultat!”
Caroline Hagenvind – Tidaholm

Annelie Fermskog

Annelie Fermskog

”RINGBLOMSSALVAN använder jag till allt! Privat har jag den till torra läppar, självsprickor, torra fötter o tom som handkräm då den snabbt går in i huden och är inte kladdig. Pappa som har psoriasis tycker också om att använda den, han tycker den lindrar klådan. Till hästarna använder jag den för att smörja mungipor, om de har mugg så smörjer jag med detta efter jag tvättat rent och även till de hästar som kliar sig smörjer jag med detta då de kommer in för att mjuka upp o läka såren.”
Annelie Fermskog – ridskolechef LHK

Maria Segedi

Maria Segedi

“Hej! Ville bara säga att efter att ha droppat ert FÖRSVINN i min 
hunds eksemöra så bleknade hans röda och svullna örongång direkt och i natt 
har han sovit klådfri för första gången på nästan 1 år!! Helt otroligt!”
Maria Segedi – Göteborg

Birgit Belaj

Birgit Belaj

”Jag har använt FÖRSVINN ,både som droppar o lättflytande salva till hunden. Jag är fantastiskt nöjd ! En fästing på 4 veckor!! Då är jag ändå ute mycket i skog och mark. Rekommenderas varmt! Tack Skogsapoteket för bra giftfria alternativ!”
Birgit Belaj – Nöl

Ingrid Gulbrandsen

Ingrid Gulbrandsen

”Min häst har haft långvariga problem med konstiga knottriga utslag, typ eksem/svamp el dyl, mellan frambenen. Svårbehandlat pga hudveck där det lätt blir instängt och fuktigt. Jag har provat en massa olika preparat, men det har inte blivit bra, snarare värre. Fick höra om FÖRSVINN EXTRA, skaffade det och nu efter 3 dagars behandling är utslagen i princip borta. Hästen har också fått en del bett på länden av sin sura hagkompis, några ganska kraftiga på sista tiden. Så jag har behandlat även dessa med FÖRSVINN EXTRA, vilket hållit både insekter och sur hagkompis borta. Förmodligen gillar ingen av dom tjärdoften. Är mycket nöjd med produkten och planerar nu att skaffa fler produkter från Skogsapoteket.”
Ingrid Gulbrandsen – Bro

Åse Ericsson

Åse Ericsson

“Detta är mina Goa vänner. Min gamle Gråe vän “Pinnen ” har alltid varit illa utsatt av fästingar , mygg o älga flugor . Har ofta sommartid gått med Myggtäcke för att må bra . Lilla Nelly klarar sig bättre. Nu har jag testat och använt FÖRSVINN med ett kanon resultat. Pinnen har inga el väldigt få “bulor ” efter bett från bitande sommarplågor , inga fästingar. Härligt , mest för honom men även för mig . Nelly får lite hjälp mot flygfäna även hon. Stort tack Skogsapoteket!”
Åse Ericsson – Broakulla

Anna Olofsson

Anna Olofsson

“Har haft problem med mugg och rasp på mitt Friesersto, provat många olika medel, men inget varit så effektivt som FÖRSVINN,  även använt RINGBLOMSSALVAN som jag tycker är mjukgörande och bra. Känns bra att allt är giftfritt och från naturen. ”
Anna Olofsson – Gunnebo.

Björn Nordström

Björn Nordström

“Jag använder skogsapotekets FÖRSVINN till mina hundar och det funkar väldigt bra! Jag kan med gott samvete förebygga att mina hundar får fästingar och annat kryp på sig utan att behöva proppa dom fulla med gifter! Rekommenderar varmt Skogsapotekets produkter! ”
Björn Nordström – Hörby.

Robin Johansson

Robin Johansson

”Rör mig mycket i skog och mark, när jag tränar eller jagar med hundarna. En lördag gick det riktigt illa. Fel skodon och strumpor plus att jag gick ner mig i en blöt mosse. Strumporna blev hårda men avbröt inte förrän sent på eftermiddagen. När jag kom till bilen drog jag av stövlarna och fick nya strumpor. Öppna sår på båda hälarna. På vägen hem ringde min far till en god vän och berättade om skadorna och att apoteket var stängt. Den gode vännen svarade att det här kommer läka på några dagar om såren behandlas med HONUNGSSALVA. Jag fick låna en burk honungssalva som ströks över såren och över det lades en kompress. Redan dagen efter syntes en påtaglig förbättring. Efter några dagar kunde jag röra mig obehindrat och helgen efter var det jakt som vanligt. Stort tack till Skogsapoteket för en fantastisk bra honungssalva.”
Robin Johansson – Norrhult

Sara-Marie Costa

Sara-Marie Costa

”Fantastiskt att det finns ett företag som specialiserar sig i giftfria produkter med ärliga innehållsförteckningar som man förstår, både för djuren och för oss som älskar dom! Jag älskar ju honung, inte så konstigt att jag förälskade mig i Skogsapotekets HONUNGSSALVA. Den funkar både som vanlig mjukgörande hudsalva men den gör även under med skorpor och sprickor i huden. I sortimentet finns även ett LÄPPBALSAM med Honung och lime som jag nu inte lämnar hemmet utan. Hurra för honungen, djuren och naturen och hurra för att det finns ett företag som bryr sig lika mycket om dem som jag gör!”
Sara-Marie Costa – Deltagare Farmen 2016, Torpet 2017

Fam Petterson

Fam Petterson

”Då Sudden sover både hos barnen och hos våra hundar så vill vi inte använda fästingmedel med gifter i. FÖRSVINN funkar perfekt. Förut fick vi plocka ca 10 fästingar om dagen och nu ingen! Vi har heller inte fått några jordloppebett sedan vi började med FÖRSVINN på Sudden.”
Fam Petterson – Rödeby

Ingela Selin

Ingela Selin

”Långa dagar utomhus gjorde att läpparna ofta torkade ut. Det har varit svårt att hitta något som verkar hela dagen, men sen jag började använda Skogsapotekets LÄPPBALSAM har problemen försvunnit helt, jag är verkligen supernöjd!”
Ingela Selin – Degerhamn.

Maria Påhlsson

Maria Påhlsson

”Har provat FÖRSVINN för skorv i knävecken på mitt tinker-sto, efter ett par behandlingar så har det försvunnit. Jättebra och har inte återkommit igen. Verkligen jättenöjd och känns bra när man vet att det är naturliga grejer.”
Maria Påhlsson – Hishult

Towe Sjödell

Towe Sjödell

”Mitt frieser sto har haft problem med skabb så länge jag har haft henne. Det står ca 50 hästar på våran anläggning, så omöjligt att sanera allt. FÖRSVINN har tagit bort all klåda på henne. Innan har jag testat allt! Inget fungerade. Provade även LÄPPBALSAMET och mina läppar har nog aldrig varit så lena! Tack för en super produkt!! ”
Towe Sjödell – Växjö

Stall Nira

Stall Nira

”Vår vbl-travare ”Lovis” rullade lite för nära staketet o fastnade med ett bakben 14/2 2015. Elrepet orsakade ett stort sår strax under hasen. Vi testade lite olika behandlingar första månaden men sårområdet ökade för varje dag. Vi fick då testa Skogsapotekets HONUNGSSALVA i början av April. Vi märkte redan efter 3-4 dagar en markant förbättring och såret slutade vätska och började dra ihop sig. Helt fantastiskt, vilken skillnad! I början av maj smörjde vi bara någon dag i veckan för att hålla det mjukt. I början av juni var såret helt läkt och hon är åter i träning med sikte på start på travbanan framåt hösten.”
Stall Nira – Lenhovda

Nina Hamrén

Nina Hamrén

”I vår familj använder vi flera av Skogsapotekets produkter. TJÄRSALVAN ligger mig varmt om hjärtat. Den har vi använt till allt! Doften är dessutom underbar. Jag älskar den!”
Nina Hamrén – Bålsta

Annette Pettersson

Annette Pettersson

“Helt otroligt att det finns bra naturliga komplement att bekämpa plågor som fästingar. Iris mår toppen o har jättefin päls o framför allt inga otäcka sår o knölar efter de små odjuren. Detta tack vare FÖRSVINN. Är så jättenöjda.”
Annette Pettersson, Linköping.

Björn Gunnarsson

Björn Gunnarsson

”Min ena avelstjur har haft problem med eksem på framförallt nacken. Har provat med lite av varje men inget har hjälpt. Syns att han har haft obehag av det. Smörjde in med FÖRSVINN på nacke och rygg och det gjorde nytta omgående.”
Björn Gunnarsson, Istorp

Lilly Hadberg

Lilly Hadberg

”Jeg har gennem de sidste 1.5 år kæmpet en brav kamp for at slå skab/muk ned på min hoppes ene bagben. Lige meget hvilken produkter jeg har prøvet har intet virket. Faldte tilfældigvis over Skogsapotek og tænkte det var et spændende produkt, efter få dages overvejelser bestilte jeg FORSVINN. Allerede efter 1 uge kunne jeg se mærkat forskel, hun er kun vaske med sæbespåner engang om ugen for at få skidtet helt væk, ellers har jeg smurt 3-4 gange om ugen. FORSVINN vil fremover være at finde på hylden hos mig.”
Lilly Hadberg, Ulstrup. DK

Paula Nyström

Paula Nyström

“Jag var testpilot för MUNSÅRSSALVAN! Jag får elaka munsår som jag har både salva och tabletter för…. Mycket bra läkning, visst man lägger på flera ggr/dag men det torkar ur och det är ett ”rent” sår!”
Paula Nyström, Borås

Nils-Olof Nilsson

Nils-Olof Nilsson

Honungssalva
Läs Mer

Anne Dirksen

Anne Dirksen

Skvattram bladmassa
Läs Mer

Marianne Dahl

Marianne Dahl

Ringblomssalva
Läs Mer

Theresia Lückner

Theresia Lückner

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Tina Sjöholm

Tina Sjöholm

SOLBRÄNDSALVAN
Läs Mer

Inger Tillberg

Inger Tillberg

HUNDGODIS
Läs Mer

Pia Keppel

Pia Keppel

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Seija Rantala

Seija Rantala

MUNSÅRSSALVA
Läs Mer

Eva Ramner

Eva Ramner

REN & LEN
Läs Mer

Ann-Sofie Säljgård Nilsson

Ann-Sofie Säljgård Nilsson

TASSALVA
Läs Mer

Helene Olofsson

Helene Olofsson

Gröna Ren&Len
Läs Mer

Anette Forss

Anette Forss

GRÖN HUDSALVA
Läs Mer

Pernilla Salomonsson

Pernilla Salomonsson

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Carina Nilsson

Carina Nilsson

SKOGSSALVA
Läs Mer

Charlotte Blomfeldt

Charlotte Blomfeldt

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Annelie Friberg Svenningsson

Annelie Friberg Svenningsson

RINGBLOMSSALVA
Läs Mer

Ingrid Edberg

Ingrid Edberg

GRÖN HUDSALVA
Läs Mer

Ingela Selin

Ingela Selin

LÄPPBALSAM
Läs Mer

Lena Lundin Hedberg

Lena Lundin Hedberg

GRÖN HUDSALVA
Läs Mer

Annalena Blomdahl

Annalena Blomdahl

SKOGSSALVA
Läs Mer

Franciska Darnell

Franciska Darnell

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Catarina Magnusson

Catarina Magnusson

TJÄRSALVA
Läs Mer

Charlotte Berggren

Charlotte Berggren

SKOGSSALVA
Läs Mer

Isabell Krantz

Isabell Krantz

SKOGSSALVA
Läs Mer

Elisabeth Perttu

Elisabeth Perttu

SOLBRÄNDSALVAN
Läs Mer

Dorota Roth

Dorota Roth

BLADMASSA FÖR HÖNS
Läs Mer

Alexandra Hallgren

Alexandra Hallgren

FÖRSVINN
Läs Mer

Cecilia Hansen

Cecilia Hansen

MUNSÅRSSALVA
Läs Mer

Jonny Svanberg

Jonny Svanberg

ÄLGGRÄS
Läs Mer

Malin Stridsberg

Malin Stridsberg

TJÄRSALVA
Läs Mer

Helene Strömqvist

Helene Strömqvist

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Gunilla Palusa

Gunilla Palusa

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Lars Friberg

Lars Friberg

ÄLGGRÄS
Läs Mer

Yvonne Söderman

Yvonne Söderman

FÖRSVINN
Läs Mer

Marina Holland

Marina Holland

FÖRSVINN
Läs Mer

Lena Olsson

Lena Olsson

SKOGSSALVA
Läs Mer

Lena Lidström

Lena Lidström

LEVERGODIS
Läs Mer

Annelie Fermskog

Annelie Fermskog

RINGBLOMSSALVA
Läs Mer

Ingrid Edberg

Ingrid Edberg

FÖRSVINN
Läs Mer

Ewa Angantyr

Ewa Angantyr

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Jessica Mårtensson

Jessica Mårtensson

FÖRSVINN
Läs Mer

Anna-Lena Petterssson

Anna-Lena Petterssson

FÖRSVINN
Läs Mer

Mattias Borg

Mattias Borg

FÖRSVINN
Läs Mer

Britt-Marie Roos

Britt-Marie Roos

FÖRSVINN
Läs Mer

Susanne Holmberg

Susanne Holmberg

FÖRSVINN
Läs Mer

Anki Johnsson

Anki Johnsson

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Kerstin Sundberg

Kerstin Sundberg

FÖRSVINN
Läs Mer

Berth Axelsson

Berth Axelsson

FÖRSVINN
Läs Mer

Carina Nilsson

Carina Nilsson

FÖRSVINN
Läs Mer

Sara-Marie Costa

Sara-Marie Costa

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Maria Segedi

Maria Segedi

FÖRSVINN
Läs Mer

Caroline Hagenvind

Caroline Hagenvind

FÖRSVINN
Läs Mer

Björn Nordström

Björn Nordström

FÖRSVINN
Läs Mer

Åse Ericsson

Åse Ericsson

FÖRSVINN
Läs Mer

Birgit Belaj

Birgit Belaj

FÖRSVINN
Läs Mer

Anna Olofsson

Anna Olofsson

FÖRSVINN
Läs Mer

Fam Petterson

Fam Petterson

FÖRSVINN
Läs Mer

Robin Johansson

Robin Johansson

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Stall Nira

Stall Nira

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Towe Sjödell

Towe Sjödell

FÖRSVINN
Läs Mer

Annette Pettersson

Annette Pettersson

FÖRSVINN
Läs Mer

Elliot Perttu

Elliot Perttu

FÖRSVINN
Läs Mer

Maria Påhlsson

Maria Påhlsson

FÖRSVINN
Läs Mer

Evert Ehne

Evert Ehne

FÖRSVINN
Läs Mer

Nina Hamrén

Nina Hamrén

TJÄRSALVA
Läs Mer

Lilly Hadberg

Lilly Hadberg

FÖRSVINN
Läs Mer

Anne-Charlotte Hällén

Anne-Charlotte Hällén

FÖRSVINN
Läs Mer

Maria Flydén

Maria Flydén

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Lisa Düring

Lisa Düring

FÖRSVINN
Läs Mer

Ulrika Egerhall

Ulrika Egerhall

FÖRSVINN
Läs Mer

Ingrid Gulbrandsen

Ingrid Gulbrandsen

FÖRSVINN
Läs Mer

Linda Fodor

Linda Fodor

FÖRSVINN
Läs Mer

Björn Gunnarsson

Björn Gunnarsson

FÖRSVINN
Läs Mer

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

14 + 15 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket