Lisa Düring, Kungsbacka.
Under betet har min häst antingen rullat sig på något sätt eller gått emot något saom gett liknande symptom som om man brännt sig på björnloka. Jag kom i kontakt med Cecilia som erbjöd mig prova Försvinn Extra och vilka fantastiska produkter Skogsapoteket innehar. På bara några få smörjningar blev utslaget mer än halverat och inom 2 veckor fick vi bort skorpor och var nere på huden. Och då var det ju bara att vänta på att pälsen skall växa ut.

Jag har även smörjt på andra delar där hon blivit insektsbiten och på bara ett dygn har utslagen lagt sig. Jag är otroligt tacksam för att jag kom i kontakt med dessa produkter och skulle rekommendera dem i alla lägen.

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

13 + 7 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar