Anne Dirksen, Sjuntorp

“Efter att jag hade köpt mina höns visade sig att de hade löss. Jag klippte bort fjädrarna med lusbon på och smorde  därefter mina höns med SKOGSSALVAN för att hålla huden mjuk o fin. Lössen försvann med bortklippta lusbon.

Några år senare hittar jag löss igen och då provar jag först att behandla med något annat medel som jag hade hemma, men lössen var kvar även om det hade minskat. Så jag körde gjorde likadant igen med saxen och SKOGSSALVAN och nu är de helt borta igen såklart. Skönt med ett medel som är smidigt att använda och är naturligt och effektivt.

Köpte även BLADMASSAN att lägga i redena för även fräsha upp dessa.”

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

10 + 3 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

 

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

 

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

 

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar