Sara-Marie Costa, Farmen 2016, Torpet 2017.
”Fantastiskt att det finns ett företag som specialiserar sig i giftfria produkter med ärliga innehållsförteckningar som man förstår, både för djuren och för oss som älskar dom! Jag älskar ju honung, inte så konstigt att jag förälskade mig i Skogsapotekets honungssalva. Den funkar både som vanlig mjukgörande hudsalva men den gör även under med skorpor och sprickor i huden. I sortimentet finns även ett Läppbalsam med Honung och lime som jag nu inte lämnar hemmet utan. Hurra för honungen, djuren och naturen och hurra för att det finns ett företag som bryr sig lika mycket om dem som jag gör!”

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

12 + 5 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket