Pia Keppel, Kristdala

”Min Pyrennerhund Anouk har sedan flera år tillbaka haft återkommande besvär med eksem och klåda ffa i ljumsken! Fick då många gånger söka upp  veterinär med henne, och gång på gång behandla med antibiotika salvor och kortison tills jag provade FÖRSVINN EXTRA. Det tar bort klådan och dämpar eksemet inom kort när det blommar upp igen som till exempel efter löpningen! Missfärgningen i den ljusa pälsen som uppstår pga tjäran stör varken mig eller hunden ? Hon kommer redan frivilligt till mig när jag kommer med flaskan och hon känner lukten … hon vet att det dämpar klådan direkt! Tack för en underbar produkt!  “

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

7 + 14 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

 

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

 

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

 

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar