FRAKTEN KOSTAR ALLTID 49:- HANDLAR DU FÖR MINST 1000:- ÄR FRAKTEN FRI.

SKOGSSALVA

SKOGSSALVAN är en hel serie banbrytande produkter, som skyddar och lindrar så att besvär FÖRSVINNER efter bett av fästingar, älglus, skabbdjur, styngfluga, pälsätare, loppor och löss samt andra bitande insekter.

 

Övriga produkter

Ringblomssalva, honungssalva, tjärsalva och tassalva. Listan kan göras lång och nya produkter kommer hela tiden till. Här finner du de vi hittills har utvecklat.

 

Naturligt för dig

Under resans gång har vi upptäckt hur fantastiska våra produkter är att använda på oss själva. Därför har vi tagit fram särskilda produkter även för oss människor.

 

Tillbehör

Lite gott och blandat. Här kan du hitta lite udda produkter och tillbehör som passar att köpa tillsammans med bland annat SKOGSSALVAN, t.ex. engångshandskar och penslar.

 

Försvinn för Katt & Hund, inga fästningar på en bra stund!

”Sen jag började med FÖRSVINN i våras har Moa sluppit fästingar helt. Det är enkelt och ofarligt att använda, bara att smörja på. Hon slipper även knott och mygg och det funkar även på mig! Med hjälp av Skogsapotekets hudsalva fick jag bukt med min nagelsvamp, jag började märka resultat efter 14 dagar.”

Berth Axelsson. Degerhamn

Salvor o spray för varje grej

”Min mamma hjälper mig att smörja benen på mina fåglar så att de inte får kvalster. Och Försvinn är jätte bra! Mina höns får jätte fina ben! WOW!”

Elliot Perttu 9 år. Tärendö

Försvinn salva på burk –  får krypen att säga urk!

”Jag och mina hästar på Stall Kärrsjöbacken har använt medlet FÖRSVINN som hjälp i älgflugetider funkar super. Fick nu i sommar ett elakt sår som jag köpte Skogsapotekets FÖRSVINN Extra som läkte de galant samt höll flugor borta. Mycket nöjd med mina köp och kommer definitivt återkomma.”

Jessica Mårtensson, Olofström

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

2 + 6 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket