Cecilia von Braun

Lantmästare som lärde känna Malin redan 1988. Gedigen djurerfarenhet då första ponnyn inköptes redan 1970 för “gräsklippningspengar” och första egna hunden föddes 1980. Ledande uppfödare med prefixet Mörka Skogs som innefattar ett av Sveriges främsta Irish Cob stuterier och jakthundskennel. Idéspruta och jaktidiot med 30 timmar på dygnet!

Roger Nilsson

Gift med Cecilia sedan -99 och den eftertänksamma i företaget. 6:e generationen på sin gård och inbiten jägare sedan barnsben. Egenföretagare inom djur, skog och jakt. Med ett tiotal jakthundar och mkt skogsarbete agerar han ofta testperson för Cecilias ideer och upptåg.

Malin Hjelmquist

Har sedan många år ett gediget djurintresse och kunskapen om hur man kokar salvor. Grundade Skogsapoteket tillsammans med Cecilia

Skogsapotekets SKOGSSALVA  

Vår banbrytande produkt, som skyddar och lindrar så att besvär FÖRSVINNER efter bett av fästingar, älglus, skabbdjur, styngfluga, pälsätare, loppor och löss samt andra bitande insekter.

Det naturliga alternativet

Många lyckliga djurägare har valt att behandla sina djur med produkter som är helt naturliga, och där man vet att all tillverkning sker på den småländska gården, med skogen och myrmarkerna runt knuten.

Ett naturligt val för folk och fä

Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

DU HITTAR VÅRA NATURLIGA OCH EFFEKTIVA PRODUKTER I VÅR WEBSHOP
”Då hästen visade tecken på skabb provade jag Skogsapotekets FÖRSVINN salva. Redan efter första smörjningen upplevde jag huden mjukare, efter två veckor var krustorna så gott som borta. Har även använt FÖRSVINN spray för att slippa älgflugorna med gott resultat!”
Caroline Hagenvind, Tidaholm

”I vår familj använder vi flera av Skogsapotekets produkter. TJÄRSALVAN ligger mig varmt om hjärtat. Den har vi använt till allt! Doften är dessutom underbar. Jag älskar den!”
Nina Hamrén. Bålsta

”Mitt frieser sto har haft problem med skabb så länge jag har haft henne. Det står ca 50 hästar på våran anläggning, så omöjligt att sanera allt. FÖRSVINN har tagit bort all klåda på henne. Innan har jag testat allt! Inget fungerade. Provade även LÄPPBALSAMET och mina läppar har nog aldrig varit så lena! Tack för en super produkt!! ”
Towe Sjödell, Växjö.

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

2 + 14 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar