Marianne Dahl, Bromma

Ringblomssalvan är helt fantastisk. Min torra o ibland flagande hud runt näsvingarna o det veck som bildas när vi ler är nu borta.

 Det bästa är att även min hals blivit så fin. Jag har fått tillbaka den hals jag hade tidigare då den blivit mycket slätare.

Skillnaden är stor, och jag smörjer varje kväll och tar rikligt med salva.

Jag är så otroligt glad att jag hittade er salva. Det var egentligen bara tur då jag en kväll letade på nätet efter hudcremer med fint innehåll.

Jag vill inte använda nåt annat än naturliga ingredienser. Jag har aldrig tidigare använt en produkt som så påtagligt förbättrat min hud. Jag vet att det låter otroligt, men salvan har gjort underverk och den påverkar min livskvalitet.

Marianne Dahl, Bromma

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

12 + 12 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

 

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

 

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

 

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar