Är du kund och vill bli referent? Hör av dig så du får del av våra generösa erbjudanden till våra referenter.

Så här skriver några av våra nöjda kunder:

Pernilla Salomonsson

Pernilla Salomonsson

Jag har två hästar och massor av fästingar.  Är så himla glad att jag hittat ett giftfritt alternativ som hjälper mot fästingarna! Är super nöjd med Försvinn Extra som både håller fästingar och andra insekter borta och hjälper till att läka småsår på deras känsliga mular. Vill inte behöva använda gifter, varken för min-, hästarnas-, eller miljöns skull.

Pernilla Salomonsson, Liatorp.

Lars Friberg

Lars Friberg

Var med och testade Älggräs på min halta gamla jakthund. Tror ju inte på sånt här egentligen, men då hältan försvann på nån dag och hunden sedan jagade hela säsongen utan hälta, måste jag erkänna att Älggräset funkar kanon.

Lars Friberg, Göteborg.

Franciska Darnell

Franciska Darnell

“Jag är förlamad och rullstolsburen på grund av MS. Då jag sitter hela dagarna, har jag lätt för att drabbas av sittsår. Redan för några år sedan fick jag tips om en honungssalva, som gick att beställa från Belgien. Den fick ett långvarit sittsår att försvinna på några veckor. När min 87-åriga mor, nyligen rev upp ett sår på foten som aldrig ville läka, kom jag ihåg salvan och letade på nätet och hittade Skogsapoteket och beställde en honungssalva åt henne. Såret blev ganska omgående bättre, för att senare läka helt. Hennes distriktssköterska rekommenderar nu alla sina patienter med sår, att köpa honungssalva från Skogsapoteket. Numera använder jag honungssalva så fort ett sittsår är i antagande. Dessutom använder jag tassalva till hundarna på vintern.
Tack Skogsapoteket för era fantastiska produkter! ”

Franciska Darnell, Ekerö

Lena Lundin Hedberg

Lena Lundin Hedberg

Såg en annons om er GRÖNA HUDSALVA. Jaha…en till tänkte jag, som provat massor men inget har hjälpt. Mina händer har varit som krackelerade.
Gav det dock en chans och beställde en burk som ”ramlade” ner i postlådan i fredags. Har nu smort mina händer 3 gånger och jag säger bara WHAO!!!
Len och mjuk som en barnrumpa!!!
Okay, man blir lite ”oljig” om händerna en liten stund efteråt, den doftar inte det godaste men det är det värt! Måtte ni aldrig sluta med denna produkt!!!

Lena Lundin Hedberg, Hofors

Lena Lidström

Lena Lidström

Min Svenska Lapphund Warga, har ett favoritgodis. Det är Skogsapotekets LEVERGODIS, utan tvekan!
Vi har provat många olika varianter på belöningsgodis, men inget är så uppskattat som detta.
Har matte det i fickan sticker jag aldrig iväg på egna äventyr! Stort plus i kanten att det är fritt från tillsatser.
Lena Lidström, Järle

Lena Olsson

Lena Olsson

Jag köpte SKOGSSALVAN i sprayflaska i våras och har använt på min hund, det bästa jag gjort!
Några fästingar har han haft, men det här medlet känns fantastiskt.
Vi är ute mycket i skog o mark, jag använder både TJÄRSALVA och TASSALVA, trampdynorna är så mjuka o fina och han njuter av att bli insmord.
Jag vill använda naturliga produkter, Skogsapoteket har blivit ett givet val för mig och jag kommer pröva fler produkter.

Jag gav en flaska SKOGSSALVA till en granngård med höns, de gav dem för att slippa loppor, och det funkade utmärkt.

Lena Olsson och Lippo, Stenkullen

Annalena Blomdahl

Annalena Blomdahl

Använder SKOGSSALVA mot fotskabb på mina hästar! När jag använt starkare preparat
som varken är bra för hästen, mig eller miljön och skabben ändå kommer tillbaka så
kan jag med gott samvete använda SKOGSSALVA istället.

Annalena Blomdahl, Alboga

Eva Ramner

Eva Ramner

Tycker väldigt bra om GRÖNA REN & LEN för den är så ”finscrubbig” och huden blir så mjuk.

Eva Ramner, Nättraby

Elisabeth Perttu

Elisabeth Perttu

Har provat många preparat för att hålla min Irish cob fri från fotskabb men har inte lyckats så bra. Men när jag prövade Försvinn första gången fick jag ett oerhört bra resultat och det finns inget som är så bra som Försvinn. Naturligt, effektivt och rena dunderkuren för benen.
Är en salva jag lagt till i husapoteket hemma.

“Elisabeth Perttu Tärendö”

Jonny Svanberg

Jonny Svanberg

Vill passa på att tacka för Älggräs blomster, de fungerar alldeles utmärkt väl, det gav snabb effekt och det var så skönt att min Tonydog, kunde sova ordentligt och att han blev extra
”odrägligt” lekfull och Buspigg när vi går RevirRundan.

Jonny Svanberg, Alfta

Charlotte Blomfeldt

Charlotte Blomfeldt

Jag har två Ryska Svarta Terriers och rakade den ena på halsen i fredags.
Direkt slog det upp ett ”fuktexem” och fram åkte Honungssalvan.
Jag har smetat på sedan i lördags. Idag ska jag till veterinären och ge dom rabiesspruta och pass och tänkte att nu gäller det att få hyfs på detta så dom inte tycker att jag inte har ordning på dom.
Lyfte på hennes öra och började badda bort det jag tänkte var Honungssalva blandat med var.
Döm om min förvåning! Helt utläkt underifrån på bara två dygn!
Det var ett rätt stort, irriterat och vattnigt exem, men på två dygn, med krage runt halsen och Honungssalvan, är det alltså läkt! Ingen irritation, ingenting!
Helt otroligt! Slår Klorhexidin och annat jag provat med råge!
Tipset om Honungssalvan fick jag från Katarina på Svarta Majas Kennel i Fliseryd, by the way!

Hälsningar

Charlotte Blomfeldt och ryssarna Vilda och Hedda Allerum.

Annelie Friberg Svenningsson

Annelie Friberg Svenningsson

6 mån efter genomgången strålbehandling av mitt bröst så uppkom det en massa ”pliter” på ryggen. Jag provade ringblomssalvan under en vecka och det blev fantastiskt bra.

Annelie Friberg Svenningsson, Göteborg

Anki Johnsson

Anki Johnsson

“Honungssalvan är helt fantastisk på sår! Rent magisk! Läker supersnabbt. Har hört mkt om honungssalvan men att den var SÅ bra! (tummen upp)

Anki Johnsson, Halmstad

Helene Strömqvist

Helene Strömqvist

Alla djur och människor i vår familj använder Skogssalvan. Fantastiskt hur den håller älglus, fästingar, loppor och fotskabb borta. Fick även honungssalvan i gåva av en vän och jag är förvånad över hur snabbt sår läker av den. Tack Skogsapoteket för att ni underlättar min vardag tillsammans med djur och natur!!

Helene Strömqvist, Sävsjö

Ingrid Edberg

Ingrid Edberg

Efter att ha provat Bravecto, som gav såriga, kliande tassar med varbölder under 4 mån, Exspot och Frontline, med uteblivet resultat och en del andra giftfria preparat utan verkan är jag så glad att äntligen ha hittat Försvinn, som fungerar utmärkt. Helt giftfritt, lätt att applicera, luktar gott – de enda som inte gillar det är fästingarna!

Ingrid Edberg,  Söderköping

Anette Forss

Anette Forss

Hej!
Skulle vilja berätta att jag kommit i kontakt med er GRÖNA HUDSALVA och använt den ca 3 veckor och resultatet har blivit fantastiskt bra på mina händer.
Har länge haft problem med att huden på handflatorna och även fingrarna bildats som blåsor och sedan har huden liksom släppt.
Det innebär både smärtor i händerna och de känns torra när det yttersta hudlagret liksom släpper i stora fält och det blir ju känsligt i den undre huden.
Har varit hos hudläkare och var något form av kontakteksem.
Jag tror själv att bekymret med mina händer är stressrelaterat.
Är så tacksam för er GRÖNA HUDSALVA och får glädjas av mina hela fina händer så länge det hjälper.

Anette Forss, Nykil

Ann-Sofie Saljgard

Ann-Sofie Saljgard

Hej. Vill bara ge högsta betyg till era salvor. Tassen läkte snabbt och septemberjakten för sonen och hans jämte är räddad. Trodde från början det aldrig skulle funka, så vi är supernöjda.

Ann-Sofie Säljgård Nilsson, Dala-Järna

Kalle Andersson

Kalle Andersson

Superbra Skäggbalsam! Masserade in i nytvättat fuktigt skägg och mustasch, sen en liten fön på det. Glöm inte värma burken lite, då blir det lätthanterligt. Kommer användas ofta!

Kalle Andersson, Ronneby

Cissi Olin

Cissi Olin

Nu har jag använt linimentet i drygt 1 år, och är så himla nöjd! Förr kunde jag vakna flera gånger under natten, första gången redan efter en eller två timmar, för att jag hade ont i framför allt det ena knät men nu får jag sova i minst 5 timmar 🥰

Cissi Olin Emmaboda

Malin Falk

Malin Falk

Jag har köpt ringblomssalvan och den är fantastisk.
För mig har den varit oslagbar när det gäller nya tatueringar.
Jag upplever att tatueringarna läker snabbare med ringblomssalvan än med någon annan salva jag har provat.

Malin Falk, Enköping

Ann-Kristin Johansson

Ann-Kristin Johansson

Det sägs ju att det enkla är bäst, och det stämmer verkligen med HONUNGSSALVAN som används kontinuerligt. Få ingredienser och som löser de flesta hudbekymmer. Numera vet vi ju hur fantastisk honungssalvan är, en favorit hos oss.
Ann-Kristin Johansson, Tungelsta

Nathalie Westin

Nathalie Westin

Jag har under en tid nu prövat GRÖNA REN & LEN. Då jag sen innan haft problem med lite rodnad och irriterad hy men aldrig hittat någonting som funkar, tills jag testat denna. Rodnaden har försvunnit och tack vare skrubben så känner man sig alltid fräsch efter användning.
Nathalie Westin, Sundsbruk

Paula Karlsson

Paula Karlsson

Jag tycker LINIMENTKRÄMEN fungerar utmärkt vid stel och öm rygg. Redan efter första användningen har min rygg blivit mycket bättre!

Paula Karlsson, Uppsala och hästen Borka

Cilla Ulfberg

Cilla Ulfberg

Min häst får lätt torra partier runt munnen men efter en till två smörjningar med Honungssalvan så är det borta (han älskar dessutom smaken på den). Försvinn Extra använder jag på ben och bog för att lindra problem efter  fästingar och styngflugor medan den spraybara skogssalvan fungerar toppen vid problem efter bett av älglus. Jag har även en skogssalva som roller som jag använder på mig själv när vi rider i skogen. Jag är jättenöjd med alla Skogsapotekets produkter och rekommenderar dom varmt till alla.

Cilla Ulfberg Tyresö

Marina Holland

Marina Holland

“WOW! Inte ett enda styngflugeägg på min hästs ben sedan jag började applicera Sprayen.

Gissa om vi är nöjda?!”
Marina Holland – Stockholm.

Åsa Jansson

Åsa Jansson

Under sommaren använder jag Spraybar Skogssalva från Skogsapoteket ca två gånger i veckan på mina hästar. Det hjälper mig hålla hästen fri från styngflugans ägg samt övriga problem efter fästingar och många andra flygfän. På min svarta hingst, Björnebos Callos MY16, syns styngflugeäggen tydligt men lossnar så fort jag börjar med Skogssalvan.
Vi är jättenöjda!

Åsa Jansson, Björnebos Cobbar, Söderköping

Marianne Dahl

Marianne Dahl

Ringblomssalvan är helt fantastisk. Min torra o ibland flagande hud runt näsvingarna o det veck som bildas när vi ler är nu borta.
Det bästa är att även min hals blivit så fin. Jag har fått tillbaka den hals jag hade tidigare då den blivit mycket slätare.
Skillnaden är stor, och jag smörjer varje kväll och tar rikligt med salva.
Jag är så otroligt glad att jag hittade er salva. Det var egentligen bara tur då jag en kväll letade på nätet efter hudcremer med fint innehåll.
Jag vill inte använda nåt annat än naturliga ingredienser. Jag har aldrig tidigare använt en produkt som så påtagligt förbättrat min hud. Jag vet att det låter otroligt, men salvan har gjort underverk och den påverkar min livskvalitet.

Marianne Dahl, Bromma

Nils-Olof Nilsson

Nils-Olof Nilsson

Våran hund gjorde illa trampdynan och vi fick råd från veterinär att använda HONUNGSSALVA. Veterinären trodde det skulle ta ca 2 veckor men det tog inte ens vecka innan trampdynan var fin igen med er HONUNGSSALVA.

Min fru fick en “finne” på halsen som gjorde ont och var svullen. Smörjde med HONUNGSSALVAN 2 kvällar sen gjorde den inte ont och var inte svullen. Helt fantastisk salva.

Jag själv hade rivit bort en bit av nagelbandet och blev svullen och fick ont. Jag smörjde med HONUNGSSALVAN och satte på ett plåster över natten. På morgonen var det mycket bättre.

Nils-Olof Olofsson, Häggenås.
Nils-Olof Olofsson, Häggenås

Anne-Dirksen

Anne-Dirksen

“Efter att jag hade köpt mina höns visade sig att de hade löss. Jag klippte bort fjädrarna med lusbon på och smorde  därefter mina höns med SKOGSSALVAN för att hålla huden mjuk o fin. Lössen försvann med bortklippta lusbon.

Några år senare hittar jag löss igen och då provar jag först att behandla med något annat medel som jag hade hemma, men lössen var kvar även om det hade minskat. Så jag körde gjorde likadant igen med saxen och SKOGSSALVAN och nu är de helt borta igen såklart. Skönt med ett medel som är smidigt att använda och är naturligt och effektivt.

Köpte även BLADMASSAN att lägga i redena för även fräsha upp dessa.”
Anne Dirksen, Sjuntorp

Pia Keppel

Pia Keppel

”Min Pyrennerhund Anouk har sedan flera år tillbaka haft återkommande besvär med eksem och klåda ffa i ljumsken! Fick då många gånger söker upp en veterinär med henne och gång på gång antibiotika salvor och kortison tills jag provade FÖRSVINN EXTRA. Det tar bort klådan och dämpar eksemet inom kort när det blommar upp igen som till exempel efter löpningen! Missfärgningen i den ljusa pälsen som uppstår pga tjäran stör varken mig eller hunden ? Hon kommer redan frivilligt till mig när jag kommer med flaskan och hon känner lukten … hon vet att det dämpar klådan direkt! Tack för en underbar produkt! .”
Pia Keppel, Kristdala

Inger Tillberg

Inger Tillberg

”Jag fick av min hundkompis Eva kännedom om Skogsapoteket för några år sedan. Sedan dess får våra hundar enbart levergodis från Skogsapoteket. Det är omåttligt populärt och när leveransen har hamnat i brevlådan sniffar sig Sigge dit och sätter sig tills vi hämtar det. Det känns bra att ge sin hund naturgodis utan tillsatser.”
Inger Tillberg, Ekerö

Theresia Lückner

Theresia Lückner

”Jag har eksem sen 18 år tillbaka på mina händer pga av mitt yrke som frisör, nu har jag använt eran honungssalva sen 1 år tillbaka och sen 3 månader tillbaka har jag helt slutat att använda cortison.”
Theresia Lückner – Stenungssund

Tina Sjöholm

Tina Sjöholm

”Efter några dagar med SOLBRÄNDSALVAN är nosen mjuk o fin igen – lycklig matte och nöjd häst :-)”
Tina Sjöholm -Hällefors

Helene Olofsson

Helene Olofsson

Gröna Ren&Len är toppen för min hud.
Den peelar och mjukgör huden fantastiskt och den är väldigt dryg också

Helene Olofsson, Häggenås

Dorota Roth

Dorota Roth

“Här kommer bild på mig när jag är hos veterinär han fick behandling för öroninflammation och där fick jag information om era produkter för kalkben. Köpte från er direkt och det funkade toppen. Vi har katter som umgås med höns och kycklingar och vi vill att alla mår bra.”
Dorota Roth – Örebro

Gunilla Palusa

Gunilla Palusa

” När mitt sto rullade sig på en sten och blev ordentligt svullen och knölig  på vänster skinka var det HONUNGSSALVAN som hjälpte till. Huden blev snabbt mjuk o fin igen. Vännens häst har fått hjälp av salvan vid övre hovranden när en hovböld brast i området.  Min häst och jag samt våra vänner är mycket nöjda kunder och efter som jag är Aromaterapeut gillar jag äkta vara och giftfria alternativ. Rekommenderar verkligen deras produkter.”
Gunilla Palusa – Växjö

Lisa Düring

Lisa Düring

“Under betet har min häst antingen rullat sig på något sätt eller gått emot något saom gett liknande symptom som om man brännt sig på björnloka. Jag kom i kontakt med Cecilia som erbjöd mig prova FÖRSVINN EXTRA och vilka fantastiska produkter Skogsapoteket innehar. På bara några få smörjningar blev utslaget mer än halverat och inom 2 veckor fick vi bort skorpor och var nere på huden. Och då var det ju bara att vänta på att pälsen skall växa ut.

Jag har även smörjt på andra delar där hon blivit insektsbiten och på bara ett dygn har utslagen lagt sig. Jag är otroligt tacksam för att jag kom i kontakt med dessa produkter och skulle rekommendera dem i alla lägen.”
Lisa Düring – Kungsbacka

Linda Fodor

Linda Fodor

Det som först fick mig att prova Skogsapotekets produkter är dess naturliga innehåll. Naturligt tilltalar mig och känns tryggt. Att jag sedan även på väldigt kort tid fått fantastiska resultat på mina två hästar samt två hundar gör mig mer övertygad om att Skogsapoteket är rätt för oss. Jag har en PRE med vädligt svår mugg och rasp som även sommartid blossar upp pga långt gräs på betet. Försvinn Extra och honungssalvan hjälper huden att bli fin samtidigt som flygfän inte kommer åt, vanligtvis en svår kombination. Utöver dessa produkter använder jag Skogssalvan på mina två Chinese crested, som i folkmun heter kinesisk nakenhund. Denna ras är väldigt känslig för alla starka produkter som finns på dagens marknad pga dess nakenhet. 
Linda Fodor – Linköping

Ewa Angantyr – Naturligdressyr.se

Ewa Angantyr – Naturligdressyr.se

Äntligen något giftfritt som fungerar! Jag använder Skogssalvan på alla mina djur!  Det bästa jag provat!  Honungssalvan är också helt suverän!  Mjukgör huden med rekordfart vilket är toppen nu i flugtider då problemen lätt blir större och större. Jag rekommenderar Skogsapotekets produkter till alla som vill ha hjälp som fungerar utan gift!
Ewa Angantyr – Hörby. Naturligdressyr.se

Anna-Lena Petterssson

Anna-Lena Petterssson

Kaninen har blivit jättefin där han hade mjälleksemet, som jag tror att det var. Jag har tagit lite Skogssalva en gång i veckan och han kliar sig inte och pälsen har nästan vuxit ut. Min svägerska har beställt lite olika medel från er och tagit på en shettis som kliar sig i manen och det har blivit bra. Vi är väldigt nöjda.”
Anna-Lena Petterssson – Älvsered

Britt-Marie Roos

Britt-Marie Roos

“Muggen min kille hade försvann med en behandling å kompisens häst hade rasp å det va borta efter två behandlingar med FÖRSVINN EXTRA. Ringormen som han åxå hade, på båda sidorna av halsen å ena bogen, försvann på två behandlingar. Tom min fot/ nagelsvamp ser bättre ut! Det är absolut dem bästa preparat jag någonsin använt på min häst. Har tom börjat smörja in lite i manen för att få den mjukare å glansigare.”
Britt-Marie Roos – Norsborg

Elliot Perttu

Elliot Perttu

”Min mamma hjälper mig att smörja benen på mina fåglar så att de inte får kalkben. Och Skogssalvan är jätte bra! Mina höns får jätte fina ben! WOW!”
Elliot Perttu – Tärendö

Mattias Borg

Mattias Borg

”Jag köpte en flaska Skogssalva Spray att pröva på mina nötkreatur för problem efter pälsätare och upplevde ett gott resultat. Problemet försvann på allihop på ett par veckor.”
Mattias Borg – Jät

Annelie Fermskog

Annelie Fermskog

”Ringblomssalvan använder jag dagligen!  Privat har jag den till torra läppar, självsprickor, torra fötter o tom som handkräm då den snabbt går in i huden och är inte kladdig. Pappa  tycker också om att använda den. Till hästarna använder jag den för att smörja mungipor, om de har mugg så smörjer jag med detta efter jag tvättat rent och även till de hästar som kliar sig smörjer jag med detta då de kommer in för att mjuka upp huden.”
Annelie Fermskog – ridskolechef LHK

Maria Segedi

Maria Segedi

”Hej! Ville bara säga att efter att ha droppat er Skogssalva i min hunds kliande öra så bleknade hans röda och svullna örongång direkt och i natt har han sovit klådfri för första gången på nästan 1 år!! Helt otroligt!”
Maria Segedi – Göteborg

Ingrid Gulbrandsen

Ingrid Gulbrandsen

”Min häst har haft långvariga problem med konstiga knottriga utslag, typ eksem/svamp el dyl, mellan frambenen. Svårbehandlat pga hudveck där det lätt blir instängt och fuktigt. Jag har provat en massa olika preparat, men det har inte blivit bra, snarare värre. Fick höra om Försvinn Extra, skaffade det och nu efter 3 dagars behandling är utslagen i princip borta. Hästen har också fått en del bett på länden av sin sura hagkompis, några ganska kraftiga på sista tiden. Så jag har behandlat även dessa med Försvinn Extra, vilket även hållit sur hagkompis borta. Förmodligen gillar han inte tjärdoften. Är mycket nöjd med produkten och planerar nu att skaffa fler produkter från Skogsapoteket.”
Ingrid Gulbrandsen – Bro

Åse Ericsson

Åse Ericsson

”Detta är mina Goa vänner. Min gamle Gråe vän “Pinnen ” har alltid varit illa utsatt efter bett av fästingar, mygg o älga flugor. Har ofta sommartid gått med myggtäcke för att må bra. Lilla Nelly klarar sig bättre. Nu har jag testat och använt Skogssalvan med ett kanon resultat. Pinnen har inga el väldigt få “bulor ” efter bett från bitande sommarplågor. Härligt, mest för honom men även för mig. Stort tack Skogsapoteket. ”
Åse Ericsson – Broakulla

Anna Olofsson

Anna Olofsson

”Har haft problem med mugg och rasp på mitt Friesersto, provat många olika medel, men inget varit så effektivt som Försvinn Extra,  även använt ringblomssalvan som jag tycker är mjukgörande och bra. Känns bra att allt är giftfritt och från naturen.”
Anna Olofsson – Gunnebo.

Robin Johansson

Robin Johansson

”Rör mig mycket i skog och mark, när jag tränar eller jagar med hundarna. En lördag gick det riktigt illa. Fel skodon och strumpor plus att jag gick ner mig i en blöt mosse. Strumporna blev hårda men jag avbröt inte förrän sent på eftermiddagen. När jag kom till bilen drog jag av stövlarna och fick nya strumpor. Båda hälarna kraftiga skav. På vägen hem ringde min far till en god vän och berättade om skadorna och att apoteket var stängt. Den gode vännen svarade att det här kommer ordna sig på några dagar med honungssalva. Jag köpte en burk honungssalva som ströks över hälarna och över det lades en kompress. Redan dagen efter syntes en påtaglig förbättring. Efter några dagar kunde jag röra mig obehindrat och helgen efter var det jakt som vanligt. Stort tack till Skogsapoteket för en fantastisk bra honungssalva.”
Robin Johansson – Norrhult

Sara-Marie Costa

Sara-Marie Costa

”Fantastiskt att det finns ett företag som specialiserar sig i giftfria produkter med ärliga innehållsförteckningar som man förstår, både för djuren och för oss som älskar dom! Jag älskar ju honung, inte så konstigt att jag förälskade mig i Skogsapotekets HONUNGSSALVA. Den funkar både som vanlig mjukgörande hudsalva men den gör även under med skorpor och sprickor i huden. I sortimentet finns även ett LÄPPBALSAM med Honung och lime som jag nu inte lämnar hemmet utan. Hurra för honungen, djuren och naturen och hurra för att det finns ett företag som bryr sig lika mycket om dem som jag gör!”
Sara-Marie Costa – Deltagare Farmen 2016, Torpet 2017

Ingela Selin

Ingela Selin

”Långa dagar utomhus gjorde att läpparna ofta torkade ut. Det har varit svårt att hitta något som verkar hela dagen, men sen jag började använda Skogsapotekets LÄPPBALSAM har problemen försvunnit helt, jag är verkligen supernöjd!”
Ingela Selin – Degerhamn.

Maria Påhlsson

Maria Påhlsson

”Har provat FÖRSVINN EXTRA för skorv i knävecken på mitt tinker-sto, efter ett par behandlingar så har det försvunnit. Jättebra och har inte återkommit igen. Verkligen jättenöjd och känns bra när man vet att det är naturliga grejer.”
Maria Påhlsson – Hishult

Towe Sjödell

Towe Sjödell

”Mitt frieser sto har haft hud problem efter bett av skabb så länge jag har haft henne. Det står ca 50 hästar på våran anläggning, så omöjligt att sanera allt. Skogssalvan har tagit bort all klåda på henne. Innan har jag testat allt! Inget fungerade. Provade även läppbalsamet och mina läppar har nog aldrig varit så lena! Tack för super produkter!! ”
Towe Sjödell – Växjö

Stall Nira

Stall Nira

”Vår vbl-travare ”Lovis” rullade lite för nära staketet o fastnade med ett bakben 14/2 2015. Elrepet orsakade ett stort sår strax under hasen. Vi testade lite olika behandlingar första månaden men sårområdet ökade för varje dag. Vi fick då testa Skogsapotekets Honungssalva i början av April. Vi märkte redan efter 3-4 dagar en markant förbättring och huden slutade vätska och började dra ihop sig. Helt fantastiskt, vilken skillnad! I början av maj smörjde vi bara någon dag i veckan för att hålla det mjukt. I början av juni 2015 var benet helt bra och hon är åter i träning med sikte på start på travbanan framåt hösten.”
Stall Nira – Lenhovda

Nina Hamrén

Nina Hamrén

”I vår familj använder vi flera av Skogsapotekets produkter. TJÄRSALVAN ligger mig varmt om hjärtat. Den har vi använder vi mycket! Doften är dessutom underbar. Jag älskar den!”
Nina Hamrén – Bålsta

Annette Pettersson

Annette Pettersson

”Helt otroligt att det finns bra naturliga komplement att bekämpa problem efter bett av fästingar. Iris mår toppen o har jättefin päls o framför allt inga otäcka sår o knölar efter de små odjuren. Detta tack vare Skogssalvan. Är så jättenöjda.”
Annette Pettersson, Linköping.

Björn Gunnarsson

Björn Gunnarsson

”Min ena avelstjur har haft problem med eksem på framförallt nacken. Har provat med lite av varje men inget har hjälpt. Syns att han har haft obehag av det. Smörjde in med SKOGSSALVA på nacke och rygg och det gjorde nytta omgående.”
Björn Gunnarsson, Istorp

Lilly Hadberg

Lilly Hadberg

”Jeg har gennem de sidste 1.5 år kæmpet en brav kamp for at slå muk ned på min hoppes ene bagben. Lige meget hvilken produkter jeg har prøvet har intet virket. Faldte tilfældigvis over Skogsapotek og tænkte det var et spændende produkt, efter få dages overvejelser bestilte jeg FORSVINN EXTRA. Allerede efter 1 uge kunne jeg se mærkat forskel, hun er kun vaske med sæbespåner engang om ugen for at få skidtet helt væk, ellers har jeg smurt 3-4 gange om ugen. FORSVINN Extra vil fremover være at finde på hylden hos mig.”
Lilly Hadberg, Ulstrup. DK

Kalle Andersson

Kalle Andersson

Wincents-skaggkombo
Läs Mer

Cissi Olin

Cissi Olin

Linimentkräm
Läs Mer

Malin Falk

Malin Falk

Ringblomssalva
Läs Mer

Ann-Kristin Johansson

Ann-Kristin Johansson

Honungssalva
Läs Mer

Marianne Dahl

Marianne Dahl

RINGBLOMSSALVA
Läs Mer

Nils-Olof Nilsson

Nils-Olof Nilsson

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Nathalie Westin

Nathalie Westin

REN & LEN
Läs Mer

Pia Keppel

Pia Keppel

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Åsa Janson

Åsa Janson

SPRAYBAR SKOGSSALVA
Läs Mer

Eva Ramner

Eva Ramner

REN & LEN
Läs Mer

Ann-Sofie Säljgård Nilsson

Ann-Sofie Säljgård Nilsson

TASSALVA
Läs Mer

Helene Olofsson

Helene Olofsson

REN & LEN
Läs Mer

Anette Forss

Anette Forss

GRÖN HUDSALVA
Läs Mer

Anne Dirksen

Anne Dirksen

SKVATTRAM BLADMASSA
Läs Mer

Cilla Ulfberg

Cilla Ulfberg

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Charlotte Blomfeldt

Charlotte Blomfeldt

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Annelie Friberg Svenningsson

Annelie Friberg Svenningsson

RINGBLOMSSALVA
Läs Mer

Ingrid Edberg

Ingrid Edberg

GRÖN HUDSALVA
Läs Mer

Ingela Selin

Ingela Selin

LÄPPBALSAM
Läs Mer

Lena Lundin Hedberg

Lena Lundin Hedberg

GRÖN HUDSALVA
Läs Mer

Annalena Blomdahl

Annalena Blomdahl

SKOGSSALVA
Läs Mer

Franciska Darnell

Franciska Darnell

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Catarina Magnusson

Catarina Magnusson

TJÄRSALVA
Läs Mer

Maria Flyde´n

Maria Flyde´n

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Pernilla Salomonsson

Pernilla Salomonsson

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Elisabeth Perttu

Elisabeth Perttu

SOLBRÄNDSALVAN
Läs Mer

 
 
Dorota Roth

Dorota Roth

BLADMASSA FÖR HÖNS
Läs Mer

Lena Olsson

Lena Olsson

TASSALVA
Läs Mer

Paula Karlsson

Paula Karlsson

Linimentkräm
Läs Mer

 
 
Jonny Svanberg

Jonny Svanberg

ÄLGGRÄS
Läs Mer

Malin Stridsberg

Malin Stridsberg

TJÄRSALVA
Läs Mer

Helene Strömqvist

Helene Strömqvist

SKOGSSALVA
Läs Mer

Gunilla Palusa

Gunilla Palusa

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Lars Friberg

Lars Friberg

ÄLGGRÄS
Läs Mer

Annelie Fermskog

Annelie Fermskog

RINGBLOMSSALVA
Läs Mer

Marina Holland

Marina Holland

SPRAYBAR SKOGSSALVA
Läs Mer

Anki Johnsson

Anki Johnsson

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Britt-Marie Roos

Britt-Marie Roos

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Sara-Marie Costa

Sara-Marie Costa

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Maria Segedi

Maria Segedi

SKOGSSALVA
Läs Mer

Ewa Angantyr

Ewa Angantyr

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Åse Ericsson

Åse Ericsson

SKOGSSALVA
Läs Mer

Anna-Lena Petterssson

Anna-Lena Petterssson

SKOGSSALVA
Läs Mer

Mattias Borg

Mattias Borg

SPRAYBAR SKOGSSALVA
Läs Mer

Anna Olofsson

Anna Olofsson

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Nina Hamrén

Nina Hamrén

TJÄRSALVA
Läs Mer

Robin Johansson

Robin Johansson

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Stall Nira

Stall Nira

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Towe Sjödell

Towe Sjödell

LÄPPBALSAM
Läs Mer

Annette Pettersson

Annette Pettersson

SKOGSSALVA
Läs Mer

Elliot Perttu

Elliot Perttu

SVATTRAM BLADMASSA
Läs Mer

Maria Påhlsson

Maria Påhlsson

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Linda Fodor

Linda Fodor

HONUNGSSALVA
Läs Mer

Lisa Düring

Lisa Düring

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Lilly Hadberg

Lilly Hadberg

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Ingrid Gulbrandsen

Ingrid Gulbrandsen

FÖRSVINN EXTRA
Läs Mer

Lena Lidström

Lena Lidström

LEVERGODIS
Läs Mer

Björn Gunnarsson

Björn Gunnarsson

SKOGSSALVA
Läs Mer

Theresia Lückner

Theresia Lückner

HONUNGSSALVA
Läs Mer

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

6 + 15 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar