Nils-Olof Olofsson, Häggenås

Våran hund gjorde illa trampdynan och vi fick råd från veterinär att använda HONUNGSSALVA innan vi lade om såret. Veterinären trodde det skulle läka på ca 2 veckor men det tog inte ens vecka med er HONUNGSSALVA.

Min fru fick en “finne” på halsen som gjorde ont och var svullen. Smörjde med HONUNGSSALVAN 2 kvällar sen gjorde den inte ont och var inte svullen. Helt fantastisk salva.

Jag själv hade rivit bort en bit av nagelbandet och blev svullen och fick ont. Jag smörjde med HONUNGSSALVAN och satte på ett plåster över natten. På morgonen var det mycket bättre.

Nils-Olof Olofsson, Häggenås

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

9 + 6 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

 

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

 

+46-708-320 788

 

Facebook.com/skogsapoteket