Robin Johansson, Norrhult

”Rör mig mycket i skog och mark, när jag tränar eller jagar med hundarna. En lördag gick det riktigt illa. Fel skodon och strumpor plus att jag gick ner mig i en blöt mosse. Strumporna blev hårda men jag avbröt inte förrän sent på eftermiddagen. När jag kom till bilen drog jag av stövlarna och fick nya strumpor. Båda hälarna kraftiga skav. På vägen hem ringde min far till en god vän och berättade om skadorna och att apoteket var stängt. Den gode vännen svarade att det här kommer ordna sig på några dagar med honungssalva. Jag köpte en burk honungssalva som ströks över hälarna och över det lades en kompress. Redan dagen efter syntes en påtaglig förbättring. Efter några dagar kunde jag röra mig obehindrat och helgen efter var det jakt som vanligt. Stort tack till Skogsapoteket för en fantastisk bra honungssalva.”

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

4 + 7 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar