Linda Fodor, Linköping.

Det som först fick mig att prova Skogsapotekets produkter är dess naturliga innehåll. Naturligt tilltalar mig och känns tryggt. Att jag sedan även på väldigt kort tid fått fantastiska resultat på mina två hästar samt två hundar gör mig mer övertygad om att Skogsapoteket är rätt för oss. Jag har en PRE med vädligt svår mugg och rasp som även sommartid blossar upp pga långt gräs på betet. Försvinn Extra och HONUNGSSALVAN hjälper huden att bli fin samtidigt som flygfän inte kommer åt, vanligtvis en svår kombination. Utöver dessa produkter använder jag Skogssalvan på mina två Chinese crested, som i folkmun heter kinesisk nakenhund. Denna ras är väldigt känslig för alla starka produkter som finns på dagens marknad pga dess nakenhet.

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

1 + 7 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar