Stall Nira – Lenhovda

”Vår vbl-travare ”Lovis” rullade lite för nära staketet o fastnade med ett bakben 14/2 2015. Elrepet orsakade ett stort sår strax under hasen. Vi testade lite olika behandlingar första månaden men sårområdet ökade för varje dag. Vi fick då testa Skogsapotekets Honungssalva i början av April. Vi märkte redan efter 3-4 dagar en markant förbättring och huden slutade vätska och började dra ihop sig. Helt fantastiskt, vilken skillnad! I början av maj smörjde vi bara någon dag i veckan för att hålla det mjukt. I början av juni 2015 var benet helt bra och hon är åter i träning med sikte på start på travbanan framåt hösten.”

HÄR HITTAR DU WEBSHOPPEN

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

6 + 12 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar