SKOGSSALVA

SKOGSSALVA är en hel serie produkter som skyddar och lindrar så att besvär FÖRSVINNER efter bett av fästingar, älglus, skabbdjur, loppor/löss, styngflugor, pälsätare och andra bitande insekter.

Övriga produkter

Ringblomssalva, honungssalva, tjärsalva och tassalva. Listan kan göras lång och nya produkter kommer hela tiden till. Här finner du de vi hittills har utvecklat.

Naturligt för dig

Under resans gång har vi upptäckt hur fantastiska våra produkter är att använda på oss själva. Därför har vi tagit fram särskilda produkter även för oss människor.

PRESENTER/PAKET

Här finner du lite udda presenter, allt från vårt exklusiva vatten, till 10 olika paketerbjudanden. Här hamnar åxå de produkter vi av någon anledning rear ut, kanske för att etiketten hamnat på sned osv.

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

2 + 3 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-471-10181

Facebook.com/skogsapoteket

GRATIS FRAKT vid köp över 100kr
This is default text for notification bar