Ulrika Egerhall, Anderstorp

“Försvinn har jag önskat så länge att fästingarna ska göra… Vi rör oss mycket i skog och mark och på tre vuxna hundar plockade jag mellan 50-75 fästingar varje dag under högsäsong. Jag vill inte använda gift, samtidigt som jag inte vill att mina hundar ska få en fästingsjukdom. Som en skänk från ovan blev jag tipsad om Försvinn. Det gör verkligen skäl för sitt namn och fästingarna jag plockar nu är mycket få till antalet, jag kan räkna dem på ena handens fingrar. Försvinn är också något som jag vågar använda på min valp, så nu är både mor och dotter fästingfria.”

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

11 + 1 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket