Ewa Angantyr, Hörby

Äntligen något giftfritt som fungerar! Jag använder Försvinn på alla mina djur! Det är en plåga med insekterna på sommaren men med Försvinn kan jag rida ut i skogen och slippa de bitande insekterna. Det hjälper mot fästingar som brukar sätta sig mellan frambenen och på nosarna.  Det bästa jag provat! Använder det på katterna som nu slipper fästingar, på hunden likaså. Har till och med använt det på några kycklingar som fått bitande löss och efter en behandling har de försvunnit! Honungssalvan är helt suverän!  Läker småsår med rekordfart vilket är toppen nu i flugtider då såren kan bli större och större. Jag rekommenderar Skogsapotekets produkter till alla som vill ha hjälp som fungerar utan gift!

Naturligdressyr.se

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

11 + 2 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket