Carina Nilsson – Laholm

Jag har en islandshäst och en ponny som båda drabbades av pälslöss. Jag provade flera olika preparat efter recept från veterinär och vi sanerade stallet, men lössen kom ändå tillbaks. Jag såg hur dyngbaggarna dog ute i hagen, då vi behövde använda så mycket gift, och det kändes inte bra att behandla dem med det gång på gång.

Jag googlade efter olika huskurer mot löss, och det var så jag hittade SKOGSSALVAN.
Hästarna var mycket nyfikna på doften, och verkade tycka om den. Den stillade klådan väldigt snabbt, och efter att ha behandlat dem ihärdigt hela våren, verkar vi äntligen ha blivit av med lössen.

I sommar har jag provat att gnugga på SKOGSSALVA (både den spraybara och den vanliga) på ägg efter styngflugan.
Ett par gånger har alla äggen varit borta dagen efter, och ett par gånger har jag kunnat borsta bort dem, mycket enklare än alla andra metoder vi provat.

Nu prövar jag den på vår hittekatt som kliar sig i öronen. Även katten verkar gilla doften, och låter sig snällt droppas i öronen. Kliandet har minskat betydligt. Så glad och tacksam att jag hittade denna produkt!

Carina Nilsson, Laholm

 

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

12 + 1 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket