Franciska Darnell – Ekerö

“Jag är förlamad och rullstolsburen på grund av MS. Då jag sitter hela dagarna, har jag lätt för att drabbas av sittsår. Redan för några år sedan fick jag tips om en HONUNGSSALVA, som gick att beställa från Belgien. Den fick ett långvarigt sittsår att försvinna på några veckor. När min 87-åriga mor, nyligen rev upp ett sår på foten som aldrig ville läka, kom jag ihåg salvan och letade på nätet och hittade Skogsapoteket och beställde en HONUNGSSALVA åt henne. Såret blev ganska omgående bättre, för att senare läka helt. Hennes distriktssköterska rekommenderar nu alla sina patienter med sår, att köpa honungssalva från Skogsapoteket. Numera använder jag HONUNGSSALVA så fort ett sittsår är i antagande. Dessutom använder jag TASSALVA till hundarna på vintern.
Tack Skogsapoteket för era fantastiska produkter! ”

 

 

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?
I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

4 + 12 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket