Alexandra Hallgren, Ödeborg

”Våra två hästar va som tokiga i flera dagar. Tog ut veterinären för provtagning osv, men dom hittade ju ingenting! Tillslut hittade vi massvis med älglus i svansroten på bägge hästarna. Jag har verkligen fobi för dessa älglus!! Ställde mig i stallgången och beställde denna spray FÖRSVINN. Efter en dag kom den på posten. På kvällen när jag tog in hästarna kom ja på att man kunde testa vad som hände om man spraya i svansen, ca 2 min så kryllade de utav älglus uppe på rumpan på bägge hästarna! Helt otroligt! Nu är vi i princip helt fria från älglus hemma.”

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

5 + 8 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket