Gunilla Palusa, Växjö

”Jag har använt FÖRSVINN med riktigt bra resultat hela sommaren mot fästingar på både min och min väns häst, det är helt enkelt oslagbart! När mitt sto rullade sig på en sten och blev ordentligt svullen och knölig med ett stort sår på vänster skinka var det HONUNGSSALVAN som hjälpte till. Det blev riktigt mjukt, läkte bra. Vännens häst har fått hjälp av salvan vid övre hovranden när en hovböld brast i området. Nu har ju älglopporna kommit så gissa om vi köpt Försvinn med ättika i för att duscha på innan uteritten och deovarianten till oss? Självklar har vi det, min häst och jag samt våra vänner är mycket nöjda kunder och efter som jag är Aromaterapeut gillar jag äkta vara och giftfria alternativ. Rekommenderar verkligen deras produkter.”

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

4 + 11 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket