Linda Fodor, Linköping.

Det som först fick mig att prova Skogsapotekets produkter är dess naturliga innehåll. Naturligt tilltalar mig och känns tryggt. Att jag sedan även på väldigt kort tid fått fantastiska resultat på mina två hästar samt två hundar gör mig mer övertygad om att Skogsapoteket är rätt för oss. Jag har en PRE med vädligt svår mugg och rasp som även sommartid blossar upp pga långt gräs på betet. Försvinn Extra och honungssalvan hjälper såren att läka samtidigt som flygfän hålls borta, vanligtvis en svår kombination. Försvinn använder jag flitigt på båda hästarna sommartid för att ge dem en behagligare tillvaro fri från de flesta insekter. Utöver dessa produkter använder jag Försvinn på mina två Chinese crested, som i folkmun heter kinesisk nakenhund. Denna ras är väldigt känslig för alla fästingprodukter som finns på dagens marknad pga dess nakenhet. Många väljer därför att inte skydda sin nakenhund från fästingar. För mig vart Försvinn en skänk från ovan då mina nakisar får gå i stort sett fästingfria hela sommarhalvåret.

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

12 + 9 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket