Robin Johansson, Norrhult

”Rör mig mycket i skog och mark, när jag tränar eller jagar med hundarna. En lördag gick det riktigt illa. Fel skodon och strumpor plus att jag gick ner mig i en blöt mosse. Strumporna blev hårda men avbröt inte förrän sent på eftermiddagen. När jag kom till bilen drog jag av stövlarna och fick nya strumpor. Öppna sår på båda hälarna. På vägen hem ringde min far till en god vän och berättade om skadorna och att apoteket var stängt. Den gode vännen svarade att det här kommer läka på några dagar om såren behandlas med honungssalva. Jag fick låna en burk honungssalva som ströks över såren och över det lades en kompress. Redan dagen efter syntes en påtaglig förbättring. Efter några dagar kunde jag röra mig obehindrat och helgen efter var det jakt som vanligt. Stort tack till Skogsapoteket för en fantastisk bra honungssalva.”

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

14 + 12 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket