Ingrid Gulbrandsen, Bro

””Min häst har haft långvariga problem med konstiga knottriga utslag, typ eksem/svamp el dyl, mellan frambenen. Svårbehandlat pga hudveck där det lätt blir instängt och fuktigt. Jag har provat en massa olika preparat, men det har inte blivit bra, snarare värre. Fick höra om Försvinn Extra, skaffade det och nu efter 3 dagars behandling är utslagen i princip borta. Hästen har också fått en del bett på länden av sin sura hagkompis, några ganska kraftiga på sista tiden. Så jag har behandlat även dessa med Försvinn Extra, vilket hållit både insekter och sur hagkompis borta. Förmodligen gillar ingen av dom tjärdoften. Är mycket nöjd med produkten och planerar nu att skaffa fler produkter från Skogsapoteket.””

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

2 + 11 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket