Anne Dirksen, Sjuntorp

“Efter att jag hade köpt mina höns visade sig att de hade löss. Jag fick tips om Skogsapotekets produkter och behandlade mina höns med SKOGSSALVAN samtidigt som jag klippte bort fjädrarna med lusbon på. Lössen försvann.

Några år senare hittar jag löss igen och då provar jag först att behandla med något annat medel som jag hade hemma, men lössen var kvar även om det hade minskat. Så jag körde en behandling med SKOGSSALVAN igen och nu är de helt borta igen såklart. Skönt med ett medel som är smidigt att använda och är naturligt och effektivt.

Tycker dock inte sprayen var så behändig och det hålet i pipflaskan kletade igen. Så senaste omgången köpte jag REFILL-varianten och drog upp det i en spruta. Lätt att lägga på huden på hönan direkt och smidigt att göra rent efteråt!

Köpte även BLADMASSAN att lägga i redena för att förlänga effekten av SKOGSSALVAN och förhoppningsvis hålla lössen borta en längre tid!”

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

14 + 7 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

 

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

 

+46-708-320 788

 

Facebook.com/skogsapoteket