Försvinn

Isabell Krantz, Södertälje.

“Vi hittade Skogsapoteket på nätet och när vi läste om FÖRSVINN mot fästingar tvekade vi inte att beställa direkt. Vi bryr oss om vår älskade hunds hälsa och det är därför som vi inte vill använda kemikalier mot fästingar. Vi har använt Försvinn och vi är så nöjda. Vi var så tacksamma att vi har hittat Skogsapoteket men när vi senare upptäckte på deras hemsida att Försvinn inte fick säljas var vi riktigt, riktigt ledsna. Äntligen så hade vi hittat ett naturligt fästingmedel som fungerade på hunden men som inte får säljas.  När jag loggade in i början på våren upptäcker jag att Skogsapoteket nu tagit fram SKOGSSALVAN. Vi kommer alltid att använda Skogssalva så länge det finns att beställa. TACK Skogsapoteket för en fantastisk produkt, hälsar Ludde med mamma och pappa från Södertälje.

HUR FÅR JAG SÅR ATT LÄKA FORTARE?

I

VARUMÄRKESREGISTRERING

Skogsapoteket varumärke har godkänts av PRV i Sverige och är nu ett registrerat och skyddat varumärke. Detta bekräftar vår satsning på kvalitet och våra kunder.

12 + 2 =

I

OM SKOGSAPOTEKET

BEPRÖVAD KUNSKAP FRÅN DEN GAMLA BONDEPRAKTIKAN. Skogsapoteket AB tillverkar effektiva hudprodukter för djur och människor. Recepten har sitt ursprung i den gamla bondepraktikan med naturliga ingredienser från de småländska skogarna och myrmarkerna. Alla produkter tillverkas på gården med miljön i fokus.

cecilia@skogsapoteket.se

Högaskog 36194 Eriksmåla. Sweden

+46-708-320 788

Facebook.com/skogsapoteket